Benodigdheden

1 kipfilet in blokjes

1 ui gesnipperd

1 zak Chinese roerbakgroente

2 teentjes knoflook geperst

1 volle eetlepel kipkruiden

1 blokje kipbouillon (halal)

1 blokje groentebouillon

Kruiden: halve eetlepel paprikapoeder 1 theelepel zwarte peper 1 theelepel cayennepeper halve eetlepel gemberpoeder

150-200 ml gekookt water

scheutje zonnebloemolie en olijfolie

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilet in blokjes en bak goudbruin in de oliƫn samen met de kipkruiden
  2. Voeg de gesnipperde ui toe en de geperste knoflook en bak glazig
  3. Voeg de roerbakgroente toe en laat kort garen
  4. Voeg de kruiden toe en roerbak kort na. Voeg dan het gekookte water toe en laat met deksel de saus op zacht vuur (grootste pit) rustig inkoken tot de groente gaar is en er een saus ontstaat. Proef het zout na.
  5. Kook de pasta met eventueel zout en giet af. Meng daarna met de bamisaus

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten